Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Backlinks kopen

Backlinks kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.  Backlinks (ook bekend als “inkomende links”, “inkomende links” of “one way links”) zijn links van een website naar een pagina op een andere website. Google en andere grote zoekmachines beschouwen backlinks als “stemmen” voor een specifieke pagina. Pagina’s met veel backlinks hebben vaak een hoge organische positie in de zoekmachines.

Backlinks kopen via Linkbuilding Vlaanderen

Jij weet het ook. Het zijn niets anders dan kwalitatieve backlinks . (Op voorwaarde dat u inhoud van hoge kwaliteit heeft). Net als u waren de meeste van deze website-eigenaren hulpeloos, ondanks dat ze de oplossing kenden, omdat backlinks van goede kwaliteit moeilijk te vinden zijn en u mogelijk speciale middelen nodig heeft om ze te bouwen.

Wanneer u de pagina’s met de hoogste rangschikking op Google Zoeken nauwkeurig onderzoekt en probeert te redeneren waarom sommige van de zeer competitieve inhoud niet op nummer 1 staat, zult u uiteindelijk slechts één antwoord vinden. Dat zijn backlinks.

De hele SEO-wereld kent de kracht van backlinks, en Google ook.

Als er één ding is dat Google nog steeds niet 100% kan kraken vanwege het pronken met de richtlijn, dan is het wel backlink. Waarom? Want als je naar alle verhalen van leidinggevenden van Google kijkt, waarschuwen ze gebruikers om geen backlinks te bouwen. Soms wordt er veel angst gezaaid om ervoor te zorgen dat de kwetsbaarheid van hun algoritme niet wordt uitgebuit.

Deze waarschuwing is er sinds de Penguin Update. Ook nu blijven ze er omheen hangen. Als je het aantal keren dat leidinggevenden van Google waarschuwen voor backlinks vergelijkt met dat van andere factoren die de positie van zoekmachines kunnen beïnvloeden, kun je zien dat de eerste onnodige aandacht krijgt.

Ooit gedacht waarom? Google traint natuurlijk de algoritmen om betaalde backlinks te vinden, maar tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker.

Hier is waarom.

 • Slechts een paar bureaus bouwen nu links van sites met spam
 • De meeste gebouwde links zijn contextueel
 • Links worden niet alleen gebouwd in ruil voor geld of een andere link, maar er zijn ook diepere zakelijke associaties die Google of een andere zoekmachine vanaf nu niet kunnen ontcijferen.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

Linkbuilding pakket

Wat is een linkbuilding pakket

Een Linkbuilding pakket bestaat ​​uit een groep gegarandeerde links maandelijks worden geplaatst in voor een vaste prijs. Bij normale linkbuilding diensten betaal je voor elke individuele link. Linkbuilding pakketten hebben een aantal verschillende links in het pakket. Je betaalt gewoon de vaste prijs van het pakket.

Wij bieden linkbuilding pakketten aan per maand. Wij plaatsen voor onze klanten backlinks op zeer relevante websites die we zelf ontwerpen. Deze sites hebben een hoge DA en DR waarde.

Voorbeeld 1:

Backlinks en bedrijfsinfo op de homepage van relevante websites, zie voorbeeld van een relevante website

Voorbeeld 2:

Backlinks in de vorm van een blog op relevante websites, zie voorbeeld van een blog

Voorbeeld 3:

Tiered linkbuilding: Backlinks op relevante websites gebouw volgens Multi Tier, zie voorbeeld 

Backlinks kopen

In een van de recente YouTube-video’s van Nathan Gotch zei hij dat Chris Dryer en hijzelf maar liefst 1 miljoen dollar investeerden in backlinks en ontdekten dat backlinks zeker helpen om de ranglijst op Google te verbeteren.

Hij deelde ook dezelfde gedachten die ik hierboven met u deelde over waarom Google SEO’s versteent met de oorzaak en het gevolg van het kopen van backlinks.

Trouwens, deze blog is oorspronkelijk gepubliceerd in 2020, wat betekent dat ik hetzelfde had voorgesteld, minstens twee jaar voordat Gotch dat deed via zijn YouTube-video.
Denk je bovendien niet dat het deel uitmaken van de marketingstrategie om je merkstem op meerdere platforms te laten horen?

Dus als u echt het maximale uit uw marketingactiviteiten wilt halen, moet u deze stappen zeker uitvoeren.

Google-managers zeggen dat inhoud van hoge kwaliteit op natuurlijke wijze meer backlinks zal genereren.

In zekere zin is dit de grootste leugen die onmiddellijk moet worden ontkracht.

Hoe is het zelfs mogelijk om een ​​natuurlijke backlink te krijgen als mensen de inhoud niet kunnen vinden?

Dan zijn we aangewezen op betaalde promoties. Het bouwen van backlinks van websites van hoge kwaliteit met een hoge verkeerswaarde moet worden beschouwd als een promotiestrategie om de eerste push te krijgen.

Om ervoor te zorgen dat de inhoud enkele weergaven krijgt, moet de uitgever contact opnemen met meerdere websites binnen de niche en de link delen op een manier die een reactie krijgt.

Dit wordt de outreach-strategie genoemd en het uiteindelijke resultaat van deze strategie is het terugkrijgen van een link en verwijzingswebsiteverkeer van een website waar uw doelgroep zich bevindt.

Maar heb je de tijd om dit te doen?

Als je je wilt concentreren op het opbouwen van backlinks door handmatige blogger-outreach te doen , bereid je dan voor om er elke dag 4-5 uur van je tijd aan te besteden. Of u kunt ook interne middelen inhuren om dit te doen.

Als deze interne bronnen de outreach echter niet op een tactvolle manier uitvoeren, kunt u alleen maar negatieve antwoorden krijgen. Dus waarom zou u die hobbelige route nemen als u de hulp van experts kunt krijgen en hoogwaardige backlinks kunt kopen die zijn gebouwd met behulp van een 100% handmatige outreach-strategie?

Deze pagina over Backlinks kopen is een gids bij manier van spreken voor mensen die links of blogs willen kopen. Hierin leert u meer over het koopproces van links , hoe u SEO-backlinks kunt kopen, waar u links kunt kopen en de kosten van het kopen van backlinks.

Wat is backlink kopen?
Als u op zoek bent naar betaalbare backlinks van hoge kwaliteit, moet u eerst het koopproces van backlinks begrijpen en begrijpen wat het werkelijk is.

Waarom zou u overwegen om links te kopen?

Je zou kunnen stellen dat de belangrijkste reden waarom je backlinks zou willen kopen, is dat alle coole kinderen het doen, maar dit is niet de enige reden waarom je zou moeten besluiten om backlinks van hoge kwaliteit te kopen.

De andere redenen om backlinks te kopen zijn als volgt:

 • Steeds meer bedrijven kopen backlinks, nu meer dan ooit. En dit kunnen ook uw concurrenten zijn
 • White Hat-strategieën voor het bouwen van links , zoals het bereiken van bloggers en het posten van gasten, worden gebruikt door bedrijven van elke omvang.
 • Naarmate de kosten voor het kopen van backlinks stijgen, neemt ook het aantal bedrijven dat het koopt en de moeite neemt om het in eigen huis te brengen, toe.

Over het algemeen is het de moeite waard om op te merken/herhalen dat er veel is veranderd als het gaat om het kopen van backlinks, met als grootste verandering het feit dat Google-algoritmen buitengewoon slim worden in het uitzoeken van de backlinks die relevant en irrelevant zijn.

Daarom, hoe graag je ook backlinks van hoge kwaliteit wilt kopen om de upvotes op je website te verhogen, je moet voorzichtig zijn, want je kunt niet zomaar een link kopen, in de verwachting van succes.

Maar dat is niet alles; het risico bestaat dat u zich bezighoudt met het bouwen van black hat-links als u het verkeerde SEO-bureau kiest. Hiermee krijg je uiteindelijk links van lage kwaliteit naar je site.

Dit is een enorm risico, en als Google vaststelt dat u betaalde links van lage kwaliteit heeft verkregen, kunt u gemakkelijk worden gestraft voor het overtreden van de richtlijnen van Google .

Hoewel eng en verwarrend, moet u er op deze manier over nadenken: ongeacht de aanpak die u gebruikt om de backlinks naar uw website te krijgen, u koopt nog steeds de links, op de een of andere manier.

Dus om de beste backlinks op de juiste manier te vinden, moet je er slim mee omgaan en deze gids volgen.

En zelfs nu Google steeds slimmer wordt in het uitzoeken hoe verschillende bedrijven backlinks of de gekochte links kopen, is de waarheid dat Google gemakkelijk de manier waarop u de backlinks heeft gekregen zal negeren als het in staat is om relevantie te vinden.

Afgezien van het risico van een Google-boete , zijn de andere redenen om links te kopen:

Eenvoudig bereik – Het kost veel tijd en geld om contact te leggen met de websites waarnaar u links wilt linken, maar het is gemakkelijker om bureaus te vinden die al relaties met dergelijke sites hebben opgebouwd en namens u contact zoeken.

U krijgt snellere resultaten – Met het linkkoopproces krijgt u uw berichten gepubliceerd op echte sites van topkwaliteit die sneller door de linkjuice komen.

Concurrentievoordeel – Uw concurrenten doen het ook, en het is gebruikelijk dat websites de linkbuilding doorgeven aan bureaus.

Het belangrijkste om in gedachten te houden als u overweegt backlinks te kopen, is dat het belangrijkste kenmerk van de backlinks de relevantie van de link is .

Dit betekent dat u de backlinks moet kopen die het meest relevant zijn voor uw website.

Uiteindelijk geeft Google om de kwaliteit en relevantie van de links, en daarom worden de meeste websites met irrelevante, spamachtige en lage kwaliteit links vaak door Google bestraft. Dus als u deze drie soorten links vermijdt, staat u niet aan de verkeerde kant van Google.

Hoeveel kosten backlinks?

Over het algemeen verschillen de kosten voor het kopen van backlinks van site tot site. U moet echter scherp zijn op wie de links verkoopt.

Schaduwrijke bureaus geven u backlinks die vaak worden gekocht van PBN’s, makelaars, webmasters en forums. Dergelijke backlinks brengen uw website meestal in gevaar. Daarom moet u overwegen om links te kopen die zijn opgebouwd door middel van handmatige outreach.

Nu u weet wat u zou kunnen kopen, hoeveel kosten de backlinks?

De trieste waarheid is dat we hier geen specifiek antwoord op hebben, vooral omdat de kosten voor het kopen van backlinks enorm variëren en er zijn tal van overwegingen waarmee u rekening moet houden.

U zult echter blij zijn te weten dat onze prijzen vrij transparant zijn en dat u de kosten van onze autoriteitslinks kunt zien, evenals de gebruikte statistieken.

Factoren die van invloed zijn op de kosten van backlinks

Voordat u backlinks koopt, moet u er rekening mee houden dat er verschillende factoren een rol spelen als het gaat om de kosten van de link(s) die u nodig heeft voor uw website/webpagina’s.

Om ervoor te zorgen dat u aan de veilige kant bent en om het koopproces voor links soepel te laten verlopen, moet u rekening houden met de volgende factoren.

Type website – Afhankelijk van het type website dat u wilt dat bureaus bereiken, kan de prijs stijgen of dalen. De meeste website-eigenaren willen links van sites met veel organisch verkeer.

Het bereiken van dergelijke websites kost echter veel moeite en de prijs van de link kan oplopen. Meestal zijn dit verdiende links en wordt uw geld besteed aan de moeite die het outreach-team heeft gestoken in het opbouwen van een band met de website-eigenaar.

Aan de andere kant, als u op zoek bent naar links van websites die op de shortlist staan ​​op basis van SEO-statistieken, verschilt de prijs op basis van de autoriteitsstatistiek die u kiest.

De inhoud (kwaliteit ) – Sites met veel verkeer zijn kieskeurig als het gaat om de kwaliteit van de inhoud. Meestal zoeken ze naar inhoud die is geschreven door experts en ze hebben de neiging om deze te publiceren met een echte auteursbiografie. Dergelijke inhoud is echter niet goedkoop. Bovendien, als u een native Engelse schrijver wilt, kunnen de kosten verder stijgen.

Merkkracht – Als u een sterk merk heeft, bespaart u veel geld bij het kopen en bouwen van links . Dus als u al een sterke online aanwezigheid heeft, zult u merken dat het gemakkelijker voor u zal zijn om een ​​reactie te krijgen van de andere merken die u probeert te bereiken. Uw e-mails worden sneller en vaker beantwoord, wat resulteert in snelle aanbiedingen van de waardevolle partners op uw lijst.

Creatieve controle – Het proces voor het kopen van links wordt beïnvloed door het niveau van creatieve controle dat uw merk heeft. Hiermee bedoelen we dat de integriteit van uw merk op een benijdenswaardig niveau moet zijn. En naarmate de lijst met normen voor acceptabele sites toeneemt, wat gebeurt wanneer merken weten dat ze aan de top staan, moet u ervoor zorgen dat de integriteit van uw merk altijd wordt beschermd.

De kwaliteit van de links – Dit is de andere factor die van invloed is op de kosten van de link en het koopproces van links. Oudere websites met uitstekende linkstatistieken zijn natuurlijk duurder en het is ook moeilijker om bij deze bedrijven te pitchen.

Behalve dat ze weten dat het waardevolle merken zijn, hebben de meeste oudere sites strikte limieten voor het aantal uitgaande links dat ze elke maand kunnen bouwen. In de meeste gevallen merk je dat deze merken al op achterstanden zitten van veel andere merken die op zoek zijn naar backlinks van dit ene gevestigde merk.

Industrie – Dit is de andere factor die van invloed is op de kosten van backlinks kopen. Hoewel sommige sectoren veel websiteverkeer zullen aantrekken van websites die backlinks willen kopen, is het moeilijk en duur om met sommige van deze merken samen te werken omdat ze al veel aanbiedingen hebben. Een voorbeeld hiervan is de financiële sector, met name de best beoordeelde financiële bloggers.

Agentschap en interne kosten – Als de SEO-campagne wordt uitgevoerd door het SEO-bureau dat diensten voor het bouwen van links uitvoert, moet u een vergoeding betalen voor de links die zij bouwen. Meestal is dit minder dan de kosten die u maakt wanneer u interne middelen gebruikt voor het kopen van de backlinks en het zelf bouwen van de links.

Voordat u links koopt, zijn hier enkele belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden;
Uw links kunnen worden gebouwd met behulp van meerdere bronnen en partners die over de hele wereld zijn verspreid.
Er zijn veel mensen bij het proces betrokken – outreach-experts, schrijvers, uitgevers zijn er maar een paar.
Aangezien de bureaus te maken hebben met externe website-eigenaren, kunnen ze u geen definitieve TAT (doorlooptijd) garanderen. De meeste bureaus hebben echter een typische TAT van drie weken, afhankelijk van het aantal links dat u wilt bouwen.
Zorg ervoor dat u do-follow-links krijgt, aangezien veel sites voor de opties voor alleen NoFollow gaan voor de uitgaande links.

Hier is de checklist die u moet gebruiken voordat u jiest voor backlinks kopen:

 • Controleer de linkkwaliteit – Goede SEO-bureaus bieden u meerdere opties om uit te kiezen. U kunt de kwaliteit van de link uit verschillende pakketten bepalen en het wordt altijd aanbevolen om te kiezen voor links van sites met een hoge autoriteit voor snellere resultaten.
 • Voer een backlink-kwaliteitschecklist uit – Let op het volgende: Engelse TLD’s en taal, DNS zonder A-record, domeinen die slechte woorden gebruiken – volg de 3P’s, of de merknaam of URL nu wordt weergegeven op Google Zoeken, en er zou geen koppeltekens in de domeinnaam.
 • Je moet ook rekening houden met de kwalitatieve en kwantitatieve criteria . Vermijd websites die het volgende hebben: gratis stockfoto’s, schrijf voor ons, goedkope inhoud/inhoud van slechte kwaliteit, vage details voor de auteurs, onnatuurlijke links, enz.
 • Stel altijd de juiste vragen . Krijg je bijvoorbeeld eerst de links te zien? Wat is je relatie met dat merk? Hebben ze een restitutiebeleid? Wat is hun TAT? Zullen ze enkele van hun recent gepubliceerde werken delen? Kunnen ze referenties delen? Zijn er linkgaranties?
 • Vermijd links op de hele site: zeg nee tegen het plaatsen van uw backlinks kopen in gebieden waar ze waarschijnlijk niet worden opgemerkt, inclusief de voettekst, zijbalk en navigatie. Goede SEO-bureaus zorgen ervoor dat uw link een contextuele positie verzekert in de hoofdinhoud van sites met een hoge DA.

Kies nooit sites met een rode vlag om links te maken: vermijd websites die eerder zijn bestraft, dunne inhoud bevatten of sterk afhankelijk zijn van advertenties. Google zal deze websites waarschijnlijk opschorten. Het verdienen van links van dergelijke sites kan ertoe leiden dat u op dezelfde manier naar uw website kijkt. Kies altijd voor niche-specifieke en sites met een hoge autoriteit. Dat zal ook helpen om je autoriteit op te bouwen.

Hoeveel backlinks heb ik nodig om te rangschikken?

Backlinks zijn een van de meest cruciale factoren voor het rangschikken van zoekmachines. Je hebt dus backlinks nodig om bovenaan in Google te komen .

Maar hoeveel backlinks heb je nodig om op de eerste pagina van Google te staan?

Dat is een vraag die veel mensen stellen als het om SEO gaat.

Om eerlijk te zijn, er is geen definitieve formule om het exacte aantal backlinks te bepalen dat een bedrijf nodig heeft om op Google te scoren.

Er zijn echter enkele factoren die helpen bepalen hoeveel backlinks uw website nodig heeft om resultaten te genereren en hoger te scoren.

Laten we ze voor u opsplitsen.

Trefwoord Moeilijkheidsgraad

Trefwoordmoeilijkheid, zoals de naam al doet vermoeden, geeft aan hoe moeilijk het is om te rangschikken voor een bepaald zoekwoord in uw branche of niche.

U kunt een van de hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek gebruiken om de moeilijkheidsgraad van een bepaalde zoekterm te achterhalen. Deze tools rangschikken zoekwoorden op een schaal van 1 tot 100 om u te helpen begrijpen hoeveel moeite u moet doen om voor een specifiek zoekwoord te rangschikken.

Wat betekent dat voor backlinks?

Hoe hoger de moeilijkheidsgraad van het zoekwoord, hoe meer backlinks u nodig heeft om beter te scoren op SERP’s.

Dat betekent dat je meer backlinks moet bouwen voor een zoekterm met een keyword-moeilijkheidsscore van 50 dan het aantal backlinks dat je opbouwt voor een keyword met een moeilijkheidsscore van 20.

Domein Autoriteit

Een van de belangrijkste redenen waarom u backlinks bouwt, is om de autoriteit van uw website te vergroten. Backlinks kopen zal helpen om de autoriteit van uw domein en de autoriteit van de pagina’s waar u verkeer naartoe wilt leiden, te vergroten.

Het aantal benodigde backlinks hangt dus ook af van uw bestaande domeinautoriteit.

Als u net begint met een nieuwe website, moet u meer backlinks verdienen om uw domeinautoriteit en online zichtbaarheid te vergroten. Aan de andere kant, als je een gevestigde website hebt met een goede autoriteit, heb je minder backlinks kopen nodig om hoger te scoren.

Concurrentie analyse

Bouwt u backlinks om uw concurrenten te verslaan en hoger te scoren dan zij in zoekmachines ?

Zo ja, dan moet u onderzoek doen naar concurrenten om erachter te komen hoe sterk hun backlinkprofielen zijn en dienovereenkomstig uw backlinkstrategie uitwerken.

Als de andere spelers in uw branche minder backlinks hebben gebouwd en een zwakke online aanwezigheid hebben, hoeft u alleen maar een groter aantal backlinks te bouwen om beter te presteren. Als u er ook voor zorgt dat uw links van hoge kwaliteit zijn, krijgt u het concurrentievoordeel waarnaar u op zoek bent.

Integendeel, als uw concurrenten een robuust backlinkprofiel hebben, moet u uw backlinkprofiel meer versterken om hoger te scoren.

Het is goed om een ​​sterk backlink-fundament op te bouwen. Het is echter nog maar het begin. In feite is het bouwen van backlinks geen eenmalig proces. Google rekent op u als betrouwbare bron in uw branche wanneer meer mensen naar u linken.

U moet dus van tijd tot tijd nieuwe links bouwen en uw linkbuilding-snelheid natuurlijk houden om een ​​gezond linkprofiel te behouden en aan de top van Google te blijven. Dat is precies waarom het niet mogelijk is om een ​​nummer te definiëren als het gaat om het bouwen van backlinks.

De realiteit van het kopen van links

Is backlinks kopen riskant?  Dat is de meest gestelde vraag die mensen mij stellen als ik het over links heb. Om die te beantwoorden, moet je weten wat een betaalde backlink precies is.

Wanneer er een uitwisseling van geld of producten of diensten voor een link is, is de corresponderende link een betaalde link. Google fronst bij “geld wisselen voor links, of berichten die links bevatten, goederen of diensten ruilen voor links, of iemand een ‘gratis’ product sturen in ruil voor het schrijven erover en het toevoegen van een link”.

Terwijl de zoekmachinegigant beweert dat hoogwaardige inhoud van nature backlinks aantrekt, heb je eigenlijk backlinks kopen nodig zodat mensen je inhoud kunnen vinden.

Met deze spanning van tegenstellingen, net als het trekken aan een rubberen band, is het op de juiste manier kopen van relevante backlinks kopen van hoge kwaliteit hoe u de woede van de zoekmachine ontwijkt en Google ervan overtuigt dat u niet van plan bent de richtlijnen te overtreden.

Hoe bouwen we backlinks op de juiste manier?

Als je het op de juiste manier doet, betaal je niet voor je backlinks; je verdient ze.

Wat is het verschil? Stel dat u contact opneemt met een website-eigenaar en meteen geld betaalt om een ​​link te krijgen. Die 100% betaalde linkbuilding. Integendeel, als je in contact komt met een vertrouwde SEO-partner zoals Stan Ventures die een outreach-strategie ontwikkelt en links voor je ophaalt, verdien je die links.

Het gaat immers om gericht onderzoek, handmatige inspanning en resourcekosten. Google heeft absoluut geen beperkingen voor al deze. Als u bedenkt waarom, betaalt u voor de handmatige outreach-inspanning en niet voor de links.

Met het juiste SEO-bureau dat echte white hat-strategieën gebruikt, kunt u backlinks kopen en nog steeds in de goede boeken van Google staan.

Waarom zou ik backlinks van u kopen?

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u voor onze linkbuilding-service zou moeten kiezen

 • We volgen een 100% handmatige blogger outreach-strategie om links te bouwen
 • We hebben interne middelen om grote aantallen linkbuilding-orders uit te voeren
 • We helpen meer dan 50 bureaus om links voor hun klanten te bouwen via een whitelabel-proces.
 • We hebben een metrische benadering voor het selecteren van de domeinen.
 • We hebben momenteel een inventaris van meer dan 50.000 websites die zich richten op alle verschillende niches, inclusief die van u.
 • We richten ons alleen op kwaliteitslinks. We zullen geen links van lage kwaliteit aan u verkopen.
 • We staan ​​achter ons merk en onze producten; we zijn hier voor de lange termijn.
 • Al onze backlinks en SEO-producten zijn 100% white-hat.
 • Onze prijzen zijn betaalbaar en onverslaanbaar.

Als je nog steeds bang bent voor de waarschuwingen van Google over backlinks kopen, dan is dit het punt.

Zoals ik al eerder zei, wat voor Google echt belangrijk is, is de kwaliteit en relevantie van uw backlinks.

In feite heeft Google vaak de neiging om sites die het web spammen met schaduwrijke backlinks te targeten en te bestraffen om de algoritmen van Google te manipuleren voor hogere zoekrangschikkingen.

Zolang uw links voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit en relevantie, maakt de rest Google niet zoveel uit.

Neem een ​​chillpil en kies er altijd voor om je links op de JUISTE manier te kopen.

Conclusie

Backlinks kopen kan uw merk breken of maken, maar u moet ervoor zorgen dat u zich aan de regels houdt. Vermijd links van slechte kwaliteit, overtreed de regels niet en loop het risico gestraft te worden door Google, vermijd spamachtige uitgaande links/ ankerteksten en zorg ervoor dat links relevant zijn.

Ook moet u de links die u overweegt beoordelen aan de hand van uw vastgestelde minimumcriteria – hoge DA, kies voor de Dofollow-links en zeg nee tegen No Follow-links omdat ze niet door de linkjuice komen.

Voer ook kwaliteitscontroles uit voor de backlinks en stel de leveranciers de juiste vragen voordat u ze koopt. Kortom, doe je due diligence.

Backlinks kopen die voldoen aan de relevantie- en kwaliteitsfactoren waar Google naar op zoek is? Wij kunnen u helpen deze te bouwen met behulp van onze blogger outreach backlink-service . We hebben meer dan 20 linkstatistieken om de kwaliteit van de links die we voor u bouwen te beoordelen. Bovendien worden de links gebouwd met behulp van een 100% handmatige outreach-strategie, wat betekent NUL PBN’s en linkschema’s.