Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Barkoeler voor buiten

Barkoeler voor buiten

Een barkoeler is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je drankjes altijd koud en klaar zijn voor gasten. Of je nu een feestje geeft of gewoon je drankjes gekoeld wilt houden, een barkoeler kan ervoor zorgen dat je gekoelde drank altijd klaar staat. Deze koelers zijn er in alle soorten en maten. Het kan dus lastig zijn om er een te vinden die aan je behoeften voldoet. Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een barkoeler voor buiten.

Soorten barkoelers

Horecacentrum Brabant biedt verschillende soorten barkoelers aan. De meest populaire modellen zijn vrijstaande en aanrecht modellen. Vrijstaande modellen zijn doorgaans groter dan aanrecht modellen. Ze hebben meestal wielen aan de onderkant, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst. Vrijstaande barkoelers hebben meestal massieve of glazen deuren. Je kunt kiezen voor een glazen deur als je de dranken wilt laten zien. Aanrecht koelers hebben daarentegen kleinere afmetingen. Ze bieden echter nog steeds voldoende ruimte voor alle dranken. Als je vaak een tuinfeest organiseert, is het aan te raden om te investeren in een grote barkoeler. Zo kun je veel drank tegelijk bewaren.

Ontwerpen voor buiten

Barkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is gemakkelijk om degene te vinden die bij je persoonlijke voorkeur past. Het meest voorkomende ontwerp heeft een roestvrijstalen bekleding en deuren van helder glas. Daarnaast zijn er ook koelers met getinte glazen deuren. Wil je een strak vormgegeven barkoeler, dan kun je kiezen voor een barkoeler met stevige deuren en behuizing.

Belangrijkste kenmerken om te overwegen

Sommige koelers zijn uitgerust met enkele of dubbele temperatuurzones. Hiermee kun je verschillende soorten dranken op verschillende temperaturen koelen. Kies dan voor de barkoeler met verstelbare legplanken. Het is gemakkelijker om blikken of flessen op verschillende hoogtes te bewaren. Daarnaast is het aan te raden om de barkoeler met temperatuurregeling te kiezen. Zo kies je zelf de gewenste temperatuur. Kies als laatste een barkoeler met LED-verlichting. Sommige units hebben blauwe of witte LED-verlichting die de binnenruimte verlicht. Op deze manier kun je ook in de late uurtjes goed zien wat er nog allemaal in de barkoeler staat.