Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Linkbuilding via subdomeinen

Linkbuilding via subdomeinen interessant of niet?  Als het gaat om zoekmachineoptimalisatie (SEO), is linkbuilding een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de ranking van uw website in zoekmachines zoals Google. Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt om links naar uw website te verkrijgen, waaronder linkbuilding via subdomeinen

Subdomeinen en Linkbuilding: Een Analyse van de Huidige Situatie

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie en het verkrijgen van hoge zoekresultaten in Google. Er zijn verschillende manieren om links te verkrijgen, waaronder het gebruik van subdomeinen. Maar wat zijn subdomeinen precies en hoe kunnen ze worden gebruikt om linkbuilding te verbeteren?

Subdomeinen zijn onderdelen van een domein die worden gebruikt om specifieke inhoud te hosten. Bijvoorbeeld, als uw domeinnaam “example.com” is, dan zou een subdomein “blog.example.com” kunnen zijn. Het gebruik van subdomeinen kan een manier zijn om verschillende soorten inhoud te scheiden en het gemakkelijker te maken om inhoud te organiseren.

Maar hoe zit het met het gebruik van subdomeinen voor linkbuilding? Is het nog steeds een effectieve strategie?

De Effectiviteit van Subdomeinen voor Linkbuilding

Er zijn verschillende opvattingen over de effectiviteit van subdomeinen voor linkbuilding. Wij weten uit ervaring dat het gebruik van subdomeinen nog steeds een effectieve manier is om lje website hoger te ranken binnen Google.

Veel SEO mannen beweren van niet, maar ze hebben het mis! Een van de redenen waarom sommige mensen denken dat subdomeinen niet langer effectief zijn, is omdat Google zijn algoritmen heeft geüpdatet om subdomeinen anders te behandelen dan gewone domeinen. In het verleden kon het gebruik van subdomeinen worden gebruikt om snel veel links te krijgen, maar tegenwoordig is dit niet langer het geval.

Waarom is Linkbuilding met Subdomeinen Nog Steeds Effectief ?

Hoewel het gebruik van subdomeinen voor linkbuilding tegenwoordig niet langer de beste strategie is, zijn er nog steeds manieren waarop subdomeinen effectief kunnen zijn. Een van de beste manieren om subdomeinen te gebruiken voor linkbuilding is door waardevolle en informatieve inhoud te creëren op uw subdomeinen.

Door inhoud te creëren die van hoge kwaliteit is en die gericht is op uw doelgroep, kunt u natuurlijke links aantrekken naar uw subdomeinen en uw hoofddomein. Dit kan resulteren in een verbeterde zichtbaarheid in de zoekresultaten en een toename van het verkeer naar uw website.

Een andere manier om subdomeinen effectief te gebruiken voor linkbuilding is door gebruik te maken van gastblogs en het verkrijgen van backlinks van andere websites. Door waardevolle inhoud te creëren voor andere websites en het verkrijgen van backlinks naar uw subdomeinen, kunt u uw zoekresultaten verbeteren en uw online aanwezigheid vergroten.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het gebruik van subdomeinen slechts een deel is van een effectieve linkbuilding-strategie. Het is ook belangrijk om te investeren in andere linkbuilding-tactieken, zoals het creëren van waardevolle inhoud op uw hoofdwebsite, het gebruik van sociale media en het gebruik van influencer-marketing.

Prijzen van blogs gemaakt op subdomeinen

https://www.blogs-laten-schrijven.nl/bestel/

Voor  het basis plan maken we 30 kwalitatieve blogs op subdomeinen . De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het Standard plan maken we 40 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het basis plan maken we 50 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!

Deze blogs worden ondersteund door ons Tiered Linkbuilding netwerk, op die manier worden de links op de blogs nog veel, veel sterker.

Voorbeelden van een campagne:

https://kunstgras.partytent-hoorn.nl/page/kunstgras-leggen
https://tuinaanleg-en-tuinonderhoud.ringstoconnect.nl/page/kunstgras-tweedehands
https://tuinaccessoires.desigual-webshop.be/page/wat-de-beste-ondergrond-voor-kunstgras
https://kunstgras.oldskoolkopen.be/page/wat-kost-100-m2-kunstgras
https://tuinmeubelen.alfea-online.be/page/kunstgras-leggen
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/wanneer-gras-verticuteren
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/zelf-grasmatten-leggen
https://tuin-webshop.desigual-webshop.be/page/kunst-gras
https://tuin-webshop.iring.be/page/wat-kost-100-m2-graszoden
Nog enkele voorbeelden van Blogs gemaakt via subdomeinen en Tiered linkbuilding:

https://hormoonfactor.btbgids.be/page/schildklier-controle
https://gezonde-voeding-tips.stonegood.be/page/trage-schildklier-voor-en-na
https://gezonde-voeding-tips.ringstoconnect.nl/page/personal-coach-groningen
https://gezondheid.pm2s.be/page/online-personal-fitness-coach
https://gezondheid.p-siriyontforklift.com/page/permanente-wenkbrauwen-prijs
https://pvc-vloeren.modelbook.be/page/houten-vloeren-outlet-rotterdam

We hebben dus verschillende Prijzen blogs voor zowel bedrijven, particulieren als SEO en linkbuilding kantoren.


 

Het gebruik van subdomeinen voor linkbuilding is nog steeds een controversieel onderwerp in de SEO-gemeenschap

Hoewel sommigen geloven dat subdomeinen nog steeds effectief kunnen zijn, zijn anderen van mening dat het gebruik van subdomeinen niet langer de beste strategie is voor het verkrijgen van links en het verbeteren van zoekresultaten.

Als u subdomeinen wilt gebruiken voor linkbuilding, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u dit op de juiste manier doet en dat u zich houdt aan de best practices van SEO. Door waardevolle en informatieve inhoud te creëren op uw subdomeinen en door gebruik te maken van gastblogs en backlinks, kunt u uw online aanwezigheid vergroten en uw zoekresultaten verbeteren.

Wat zijn subdomeinen?

Voordat we ingaan op linkbuilding via subdomeinen, is het belangrijk om te begrijpen wat subdomeinen zijn. Een subdomein is een onderdeel van een hoofddomein en wordt gebruikt om verschillende secties van een website te onderscheiden. Subdomeinen worden vaak gebruikt om het navigeren door een website gemakkelijker te maken en om verschillende producten of diensten van elkaar te scheiden.

Een subdomein ziet er als volgt uit: subdomein.hoofddomein.nl. Hierbij staat subdomein voor de naam van het subdomein, en hoofddomein.nl voor de naam van het hoofddomein.

Wat is linkbuilding via subdomeinen?

Bij linkbuilding via subdomeinen wordt er gebruik gemaakt van links vanaf een subdomein naar de hoofdwebsite. Deze links worden ook wel subdomein-links genoemd. Het idee achter deze strategie is dat de subdomeinen als ’tussenstations’ fungeren om de autoriteit van de hoofdwebsite te versterken. Dit kan ertoe leiden dat de ranking van de hoofdwebsite in zoekmachines verbetert.

Wanneer linkbuilding via subdomeinen gebruiken?

Hoewel linkbuilding via subdomeinen een interessante strategie kan zijn, is het niet altijd de beste optie. De beslissing om deze strategie te gebruiken hangt af van de doelstellingen van uw website en uw SEO-strategie. Hieronder enkele situaties waarin linkbuilding via subdomeinen nuttig kan zijn:

  1. U heeft verschillende producten of diensten die u wilt promoten op uw website. In dit geval kan het gebruik van subdomeinen nuttig zijn om uw website beter te structureren en om specifieke doelgroepen beter te bereiken.
  2. U heeft een groot aantal pagina’s op uw website en wilt de autoriteit van uw website versterken. Linkbuilding via subdomeinen kan in dit geval helpen om de autoriteit van uw website te versterken en de ranking in zoekmachines te verbeteren.
  3. U wilt zich richten op specifieke zoekwoorden en de autoriteit van uw website op deze zoekwoorden vergroten. Door gebruik te maken van subdomeinen kunt u uw website beter structureren en specifieke pagina’s creëren die zijn geoptimaliseerd voor bepaalde zoekwoorden.