Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Bovenaan in Google

Bovenaan in Google staan? Iedereen wil het natuurlijk, maar je geraakt er niet zomaar. Bovenaan in Google betekend maar bezoekers op je website, leads en verkoop. Als je Bovenaan in Google wil staan heb je de hulp van een expert nodig. Wij kunnen uw website in de Top van Google brengen door de juiste technieken toe te passen.

Bovenaan in Google staan?

Zoekmachines en hun algoritmen kunnen een beetje mysterieus aanvoelen .

Google gebruikt meer dan 200 rangschikkingssignalen om te bepalen welke pagina’s bovenaan de Google-zoekresultaten verschijnen voor een bepaalde zoekterm, inclusief de kwaliteit van uw pagina, hoe nuttig deze is geweest voor eerdere bezoekers en of deze overeenkomt met de intentie van de zoeker .

Deze gids richt zich op Google, aangezien dit de grootste zoekmachine is, maar andere zoekmachines, zoals Bing, hebben vergelijkbare algoritmen. Als u goede inhoud maakt voor Google Zoeken en daar de eerste pagina bereikt, zult u zeker ook hoog scoren in andere zoekmachines.

Hoe kom je bovenaan in Google met SEO?

Dus, waar beginnen we met een hoge positie in de zoekresultaten van Google? Zoekmachine optimalisatie natuurlijk! Het verbeteren van uw onsite SEO is cruciaal om uw website op de eerste pagina te laten scoren. Zodra u deze basis op zijn plaats heeft, zullen uw andere strategieën effectiever zijn, uw zoekverkeer vergroten en uw leads en verkopen vergroten !

De uitdrukking ” zoekmachineoptimalisatie ” klinkt eng en ingewikkeld, maar het is niet zo erg als het klinkt. Het kost tijd om resultaten te zien, maar die resultaten kunnen lucratief zijn voor uw bedrijf.

Naast optimalisatie is linkbuilding zeer belangrijk

Onze link building pakketten bieden een breed scala aan link metrieken, hoeveelheid backlinks en een algemene korting in vergelijking met individuele link aankopen. Wij bouwen onze website zelf waar u links gaan op staan. Deze websites zijn zeer relevant aan uw producten en diensten. We gebruiken hiervoor de Tiered Linkbuilding techniek zodat de links naar uw website nog sterker worden. Daarnaast plaatsen we ook blogs op zeer relevante websites.

Backlinks pakketten

Backlinks verzamelen is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per maand, die maandelijks opgezegd kunnen worden.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

Linkbuilding pakket

Wat is een linkbuilding pakket

Een Linkbuilding pakket bestaat ​​uit een groep gegarandeerde links maandelijks worden geplaatst in voor een vaste prijs. Bij normale linkbuilding diensten betaal je voor elke individuele link. Linkbuilding pakketten hebben een aantal verschillende links in het pakket. Je betaalt gewoon de vaste prijs van het pakket.

Wij bieden linkbuilding pakketten aan per maand. Wij plaatsen voor onze klanten backlinks op zeer relevante websites die we zelf ontwerpen. Deze sites hebben een hoge DA en DR waarde.

Voorbeeld 1:

Backlinks en bedrijfsinfo op de homepage van relevante websites, zie voorbeeld van een relevante website

Voorbeeld 2:

Backlinks in de vorm van een blog op relevante websites, zie voorbeeld van een blog

Voorbeeld 3:

Tiered linkbuilding: Backlinks op relevante websites gebouw volgens Multi Tier, zie voorbeeld 

 

Website optimalisatie

Google meer dan 200 rangschikkingssignalen om te bepalen waar uw website in de zoekresultaten moet verschijnen. Dus waar begin je in vredesnaam met optimalisatie? Hier zijn enkele van de gemakkelijkste controles die u kunt uitvoeren op uw site om ervoor te zorgen dat u de meeste kans maakt om bovenaan Google te komen.

Is uw site mobielvriendelijk?

We praten hier veel over bij Exposure Ninja, maar zonder een goed geoptimaliseerde mobiele site loopt u niet alleen verkeer mis, maar brengt u ook uw positie op Google in gevaar. Als mobiele bezoekers van uw site een slechte ervaring hebben omdat uw site niet mobielvriendelijk is, gaan ze terug naar de zoekresultaten en vinden ze een site die gemakkelijker te navigeren is.

Google ziet dit als een ” bounce ” en vat het op als een signaal dat uw site niet nuttig is, aangezien mensen er niet lang blijven. Daarnaast was in 2020 53% van al het websiteverkeer afkomstig van mobiele apparaten – wil je echt zoveel mobiel verkeer mislopen? Bovendien hanteert Google sinds 2016 een ‘ mobile-first indexing’- benadering, wat betekent dat wanneer ze uw website crawlen, ze eerst naar de mobiele versie kijken om te helpen bepalen waar u moet rangschikken . Als uw mobiele site niet up-to-date is, kunt u worden bestraft.

Dit heeft Google in 2016 aangekondigd;

Tegenwoordig zoeken de meeste mensen op Google met een mobiel apparaat. Onze classificatiesystemen kijken echter meestal nog steeds naar de desktopversie van de inhoud van een pagina om de relevantie ervan voor de gebruiker te evalueren. Dit kan problemen veroorzaken wanneer de mobiele pagina minder inhoud heeft dan de desktoppagina, omdat onze algoritmen niet de daadwerkelijke pagina evalueren die wordt gezien door een mobiele zoeker.

Pagina- en sitesnelheid

Consumenten zijn eraan gewend dat websites vrijwel direct laden . Voorbij zijn de dagen van wachten tot uw inbelverbinding in versnelling komt en 10 minuten nodig hebben om een ​​website te laden.

Als het langer dan een paar seconden duurt voordat uw site is geladen, is uw bezoeker al teruggegaan naar Google om een ​​site te vinden die sneller laadt. Loop geen nieuwe klant mis door een trage website .

U kunt de snelheid van zowel uw desktop- als mobiele sites controleren met de PageSpeed ​​Insights -tool van Google.

Dat gezegd hebbende – als uw website een beetje langzamer is dan andere, maar goed converteert , hoeft u niet het gevoel te hebben dat u een heleboel geweldige inhoud moet verwijderen om uw website sneller te maken!

Bovenaan in Google

Is uw website veilig?

Dit is een van die saaie maar belangrijke onderwerpen. Zorg ervoor dat uw website een SSL-certificaat heeft, waardoor uw website beter beveiligd is tegen online aanvallen en de informatie van uw bedrijf en uw klanten wordt beschermd. Het zorgt ook voor veilige transacties, beschermt inloggegevens en houdt gegevensoverdracht veilig. Dus waarom geeft Google hier om? Ze willen dat hun zoekers de best mogelijke ervaring hebben , en dat omvat ook het bezoeken van veilige sites waar hun informatie wordt beschermd. Daarom zullen ze veiligere sites hoger in de zoekresultaten willen plaatsen dan websites zonder SSL-certificaten, waardoor de gegevens van klanten in gevaar kunnen komen .

Google Search Console

Google heeft ook zijn eigen gratis l voor het analyseren van de prestaties van uw site. Het laat u zien waar uw inhoud kan worden geoptimaliseerd, geeft u waarschuwingen voor siteproblemen en helpt u te begrijpen hoe Google Zoeken uw pagina’s ziet.

Selecteer uw zoekwoorden

Zoekwoordonderzoek is een belangrijk ( snap je? ) onderdeel van elke SEO-strategie. U moet weten op welke zoekwoorden uw potentiële klanten en doelgroep zullen zoeken wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst zoals die van u. U wilt een combinatie van korte zoekwoorden en lange zoekwoorden en woordgroepen kiezen om u te helpen bovenaan Google te komen.

Als u bijvoorbeeld een makelaar bent in Antwerpen, dan wilt u graag rangschikken op kortere zoekwoorden zoals ‘ makelaar ‘ en ‘ makelaar Antwerpen ‘, maar ook op longtail-zoekwoorden zoals ‘hoe een huis kopen ‘ of ‘ waar zijn de beste plekken om te wonen in Antwerpen “.  De mogelijkheden zijn eindeloos, dus probeer prioriteit te geven aan uw zoekwoorden in termen van hoeveel waardevol verkeer ze u zullen opleveren.

U kunt tools zoals Ubersuggest of een betaalde tool zoals SE Ranking* gebruiken om de zoekvolumes van de door u gekozen zoekwoorden te bekijken en zelfs hoe moeilijk het kan zijn om voor die zoekwoorden en zinsdelen te rangschikken.

Screenshot van SE-ranglijst

Deze tools geven u de kans om zowel naar specifieke zoekwoorden als naar gerelateerde zoekwoorden te kijken. Niet elk afzonderlijk zoekwoord in de lijst is relevant voor uw bedrijf, maar u kunt degene kiezen die volgens u het beste passen.

Screenshot van zoekwoordonderzoek naar SE-ranking

Probeer bovendien in de schoenen van uw doelgroep te kruipen en na te denken over wat zij zoeken in relatie tot uw bedrijf.
Als uw doelgroep vastgoedbeleggers zijn, zal wat ze zoeken heel anders zijn dan een student die op zoek is naar een flat voor een semester.

Voor lange zoekwoorden en vragen is Answer The Public een geweldige plek om te beginnen. Het geeft u de meest voorkomende vragen waarnaar mensen zoeken met betrekking tot een trefwoord.

Hier zijn de resultaten voor ” makelaar “. We zullen verderop in dit artikel precies bespreken hoe u het meeste kunt halen uit longtail-zoekwoorden. (Tip – blogs, blogs en nog eens blogs!)

Screenshot van Answer the Public

Ook gevraagd is een ander geweldig hulpmiddel dat u kunt gebruiken om de vragen te zien die mensen waarschijnlijk zullen stellen wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst. Hier zijn de resultaten voor ” een huis huren “.

Screenshot van Ook gevraagd

Optimaliseer uw website voor uw zoekwoorden
Nu je je zoekwoorden hebt gekozen, is het belangrijk om ze aan je website toe te voegen. Elke webpagina moet worden geoptimaliseerd voor een specifiek zoekwoord of een specifieke woordgroep. Dit helpt Google te identificeren welke pagina’s van uw site gerelateerd zijn aan die zoekwoorden, zodat ze de juiste pagina’s kunnen presenteren aan mensen die online zoeken naar termen die verband houden met uw bedrijf.

Terugkomend op het makelaarsvoorbeeld: als u diensten aanbiedt voor zowel huizenkopers als huishuurders, wilt u pagina’s op uw site opnemen die gericht zijn op die afzonderlijke zoekwoorden. Als je alle informatie op één pagina probeert te zetten en geen aparte pagina’s hebt die zijn gewijd aan je belangrijkste zoekwoorden, kan het zijn dat je pagina niet zo hoog scoort.  Dit komt door verschillende factoren, waarvan de belangrijkste zijn: zoekintentie en gebruikerservaring .

Als iemand zoekt naar ” huurwoning Kortrijk ” en op een pagina terechtkomt die ook over het kopen van huizen gaat, kan hij tot de conclusie komen dat de pagina niets voor hem is, en dan weer vertrekken.

Google zal zien dat ze niet lang op uw site zijn geweest en gaan ervan uit dat hun gebruikerservaring slecht was. Als ze een pagina hadden gekregen die duidelijk gerelateerd was aan hun specifieke zoekopdracht, was de kans groter dat ze langer zouden blijven.

Zoekintentie sluit hierop aan en is cruciaal om potentiële klanten te bereiken op verschillende momenten in hun klantreis.

Optimaliseer voor zoekintentie

Wat zoekers in Google typen, heeft invloed op de zoekresultaten. Als iemand een vraag stelt, zal Google hen resultaten presenteren die die vraag beantwoorden.

Een goede manier om de intentie van een zoekwoord te controleren, is door er zelf naar te zoeken . Als de resultaten vergelijkbaar zijn met wat uw website biedt, dan is dat geweldig! Zo niet, dan is het mogelijk dat het zoekwoord niet helemaal geschikt voor u is.

Laten we zeggen dat terwijl u uw zoekwoordonderzoek deed, u uiteindelijk zag dat ‘ interieurontwerp ‘ een veel voorkomend zoekwoord was, gerelateerd aan eigenwoningbezit.

Als je dat in Google invult, zie je dat de topresultaten allemaal doe-het-zelfartikelen of interieurontwerpdiensten zijn . Er staat zelfs een Wikipedia-artikel in, en de sectie Mensen vragen ook meer over interieurontwerp als carrière. Nergens een resultaat over makelaars. Dus ook al krijgt een zoekwoord veel zoekopdrachten en is het gerelateerd aan uw bedrijf, het is misschien niet helemaal de juiste match als het gaat om waar uw beoogde klanten daadwerkelijk naar zoeken.

Verbeter uw metagegevens

Metadata heeft een aantal verschillende effecten op webverkeer: één op algoritmen gebaseerd en één meer op mensen gebaseerd .

Uw metatitel, oftewel de titel die in het blauw op Google verschijnt en op het tabblad wanneer iemand uw pagina heeft geopend, moet vooraf worden geladen met de door u gekozen zoekwoorden voor die pagina. Je wilt het niet overdrijven of onnatuurlijk maken, maar vergeet niet om ze vooraan te houden , of zo dicht mogelijk bij de voorkant.

De metabeschrijving van uw pagina, de grijze tekst onder de titel in zoekresultaten, wordt niet door Google gebruikt om zoekwoorden te identificeren, maar is in plaats daarvan een kans om de zoeker aan te spreken. U moet uw metabeschrijving gebruiken om in wezen aan de zoeker te verkopen waarom ze op uw resultaat moeten klikken in plaats van op de andere.

Metadata goed krijgen is een kunst, en we hebben het zowel in blogvorm als in video behandeld.

Maak een inhoudsstrategie

Bij digitale marketing draait alles om strategie , en dat geldt ook voor het bereiken van de eerste pagina van Google. Nu je een lijst met relevante zoekopdrachten hebt, is het tijd om te beslissen welke inhoud je gaat maken voor deze zoekwoorden en zinsdelen.

Product- of servicepagina’s moeten worden geoptimaliseerd voor trefwoorden, en als u merkt dat veel van uw zoektermen long-tail trefwoorden of vragen zijn, is bloggen of kennisbankinhoud de juiste keuze.

U kunt het beste beginnen met uw belangrijkste pagina’s, zoals uw startpagina en belangrijke product- of servicepagina’s. Zorg ervoor dat ze zijn geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden, dat ze een goede laadsnelheid hebben en dat ze nuttig zijn voor de bezoeker.

Begin met bloggen

We zijn altijd enthousiast over bloggen bij Exposure Ninja, maar dat komt omdat het zo goed is voor bedrijven. We hebben met meerdere klanten gewerkt die een enorme verkeerstoename hebben gezien door het toevoegen van kwaliteitsblogs aan hun sites. Als je bovenaan in Google probeert te komen, moet bloggen een prioriteit zijn .

Met bloggen bedoelen we niet nieuws over het bedrijf of hetzelfde wat u in een persbericht zou schrijven – denk na over wat uw klanten opwindend vinden. Is de uitbreiding van uw kantoor echt opwindend voor uw klanten, of is het alleen opwindend voor u en het bedrijf? Waar blogs echt voor zijn, is het beantwoorden van veelgestelde vragen die uw doelgroep heeft over uw product of dienst, en dit advies gebruiken om hen te begeleiden naar conversie.

U zou waarschijnlijk een aantal veelvoorkomende vragen van uw doelgroep hebben geïdentificeerd terwijl u uw zoekwoordonderzoek deed . Als u tijdens uw onderzoek geen vragen bent tegengekomen, mogelijk omdat u deel uitmaakt van een kleine of opkomende niche, denk dan eens na over het soort vragen dat uw klanten in het verleden hebben gesteld.

Als je nog steeds niets kunt bedenken, houd dan enkele focusgroepen . Luister naar de vragen die de focusgroep, bestaande uit uw demografische doelgroep, stelt over uw product of dienst.

Probeer ook buiten de gebaande paden te denken met uw inhoud – hoe kunt u behulpzaam zijn en tegelijkertijd de lezer aanmoedigen om een ​​aankoop bij u te doen? Behulpzaam zijn is geweldig om de top van Google te bereiken, aangezien bezoekers een tijdje op uw site zullen doorbrengen om het artikel te lezen en het algoritme van Google zal dat als een goed teken beschouwen , maar uw uiteindelijke doel is ook verkopen. Het gaat erom die balans te vinden.

Stel dat u waterflessen verkoopt met een antibacteriële coating. Een van de vragen die u misschien bent tegengekomen tijdens uw zoekwoordonderzoek zou kunnen zijn ” hoe maak ik mijn waterfles schoon “. Nu kun je hier een stuk inhoud maken op basis van hoe je een waterfles goed schoonmaakt, of je kunt een stuk inhoud maken over hoeveel bacteriën er in een gemiddelde waterfles zitten, met interessante feiten en statistieken, terwijl je je fles promoot als een gemakkelijk schoon te maken antibacterieel alternatief.

Een andere geweldige manier waarop u waarde kunt toevoegen aan uw publiek, is door uw product of dienst op te nemen in gidsen of zelfs recepten, afhankelijk van uw product.

Sojaproductmerk Alpro heeft een receptenrubriek op zijn website en elk recept bevat een van de producten van het bedrijf als ingrediënt. Ja, u kunt een alternatief van het eigen merk kopen, maar u krijgt mogelijk niet exact dezelfde resultaten als de recepten als u een alternatief gebruikt.

Ga voor kwaliteitslinks

Als je ergens in de buurt van de wereld van digitale marketing of SEO bent geweest, zou je hebben gehoord van backlinking . Als je dat nog niet hebt gedaan, maak je geen zorgen, we zullen het hier voor je schetsen. Backlinking is wanneer een website teruglinkt naar een pagina op uw site. Dit kan zijn omdat ze je product of dienst willen delen, of omdat je een geweldige blog hebt gemaakt waarnaar ze willen linken.

Er zijn een aantal redenen waarom dit helpt bij het scoren op Google. Ten eerste heb je het verkeer dat je hopelijk ontvangt van bezoekers van de site die doorklikken naar je site. Als u een constante stroom van verkeer naar de pagina heeft, zal Google dit als een positief teken zien en uw pagina vaker aanbevelen in de zoekresultaten.

Een andere reden dat het helpt bij je ranking, is dat Google websites van hoge kwaliteit ziet die naar jouw website linken, en concludeert dat jouw site ook van hoge kwaliteit moet zijn en waarde moet bieden als anderen daarnaar linken.

Backlinking is een vrij complex onderwerp , maar het is cruciaal als het gaat om een ​​hoge ranking in Google-zoekopdrachten. We zouden duizenden woorden kunnen schrijven over backlinking-strategieën… en dat hebben we ook gedaan! Als je meer backlinking-tips wilt, kun je 17 verschillende manieren krijgen om backlinks van deze blog of onderstaande video te krijgen.

Bovenaan in Google

Hoe u het meeste uit lokale SEO haalt

Lokale bedrijven moeten optimaliseren voor lokale SEO . Als u een lokaal bedrijf bent, in plaats van een landelijk of wereldwijd bedrijf, wilt u in contact komen met klanten in uw omgeving. Lokale SEO is geweldig voor elk bedrijf waar een deel van het klanttraject inhoudt dat een klant naar jou toe komt, of dat jij naar hen toe gaat.

Er komt veel meer bij kijken dan alleen op Google Maps verschijnen .

Er zijn meerdere manieren waarop u uw lokale SEO kunt verbeteren, zoals het vermelden van uw bedrijf in lokale directory’s zoals Google Mijn Bedrijf en Yelp .

U moet ook optimaliseren voor zoekwoorden die verband houden met uw lokale omgeving. Dus als je een kapsalon in Aalst hebt, zou je moeten optimaliseren voor termen als ” kapsalon Aalst “, ” kapsel Aalst “. U kunt ook optimaliseren voor zoektermen met lokale intentie zoals ” kapsalon bij mij in de buurt ” of ” lokale kapper “.

Claim uw Google Mijn Bedrijf-vermelding

Begin met het instellen of claimen van uw Google Mijn Bedrijf -vermelding. Vul uw vermelding zo veel mogelijk in, voeg uw openingstijden, logo, foto’s van uw bedrijf enzovoort toe. Vul zoveel mogelijk in! Google leidt je stap voor stap door het proces. Het lijkt misschien veel om te doen, maar het is de beloning meer dan waard.

Verdien online recensies

We hebben eerder vermeld hoe Google sites rangschikt op basis van de ervaring die zij denken dat bezoekers op een site hebben, en online recensies zijn een andere manier waarop Google dit beoordeelt. Het hebben van veel goede recensies laat potentiële klanten en zoekmachines zien dat uw site en bedrijf betrouwbaar en van hoge kwaliteit zijn .

Hoe meer beoordelingen hoe beter, dus wees niet bang om uw klanten te vragen een beoordeling achter te laten! U kunt ze een paar dagen na de service een vervolgmail sturen met de vraag of ze er een voor u willen achterlaten. De meeste mensen vergeten simpelweg dat het achterlaten van een review iets is wat ze kunnen doen totdat ze een klacht hebben.

Word vermeld in online-gidsen

Uw bedrijf laten vermelden op Google Mijn Bedrijf is één directory, maar het is de moeite waard om er zoveel mogelijk in te voeren, zolang ze relevant zijn voor uw regio en bedrijf . Nationale en internationale directory’s zoals Yelp en Citysearch zijn geweldig, maar overweeg ook lokale en vakspecifieke directories die u zullen helpen beter te scoren in uw lokale regio

Lokale kranten hebben vaak directory’s die op hun websites zijn gelinkt, of u kunt eenvoudig zoeken naar “[uw stad] directory” of “[uw bedrijfscategorie] directory”.

Gebruik Google Ads om bovenaan Google Zoeken te komen

Als u probeert op de eerste pagina te komen voor een zoekterm met een hoog volume, en u heeft een PPC-budget , dan kan betaald zoeken een goede richting voor u zijn.

Het geeft u een betere kans om aan de top te staan ​​van meer concurrerende zoekopdrachten en levert u vaak sneller resultaten op dan organisch zoeken, maar tegen een letterlijke prijs. Het kan een belangrijke tool voor het genereren van leads zijn voor kleine en nieuwe bedrijven die nog niet in staat zijn geweest om organisch hoog te scoren voor zoekopdrachten.

Er zijn verschillende manieren waarop advertenties kunnen worden weergegeven op Google Zoeken, de meest voorkomende zijn tekstadvertenties en winkeladvertenties. Deze zijn te herkennen aan de vetgedrukte tekst ‘ Advertentie ‘ naast de zoekresultaten waarvoor is betaald. Dus hoeveel kost het om bovenaan een Google-zoekopdracht te staan? Dit hangt af van de zoekopdrachten waarop u zich richt en wie daar nog meer voor advertenties betaalt.

Hoe meer mensen op een trefwoord of woordgroep zoeken, hoe hoger de kosten zullen zijn. Dit geldt ook als veel verschillende merken proberen te verschijnen voor advertenties voor een bepaalde zoekterm.

Als u niet zeker weet waar u moet beginnen met PPC, hebben we een uitgebreide gids die alles behandelt wat u moet weten. We hebben veel succesvolle PPC-campagnes voor onze klanten uitgevoerd, dus we weten zeker het een en ander over het onderwerp.

“Een winnen?! Dat klinkt moeilijk.” Het is en het is het niet, maar het is de moeite waard om dat “positie 0” slot te krijgen. Het is eenvoudig genoeg om uw inhoud te optimaliseren voor aanbevolen fragmenten, maar als uw inhoud mat of van lage kwaliteit is, is de kans kleiner dat u een aanbevolen fragment krijgt.

Hier zijn enkele voorbeelden van de soorten featured snippets die kunnen verschijnen voor zoektermen. Het is belangrijk op te merken dat ze niet voor alle zoekresultaten worden weergegeven.

De meest voorkomende zijn paragrafen, lijsten, video’s en tabellen . Als je wilt ranken voor een featured snippet, dan is het belangrijk om te zien welk type featured snippet al rankt voor die zoekterm. Als het een lijst is, zorg er dan voor dat u een lijst in uw inhoud opneemt. Als het een tabel is, voegt u een tabel toe, enzovoort.