Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Linkbuilding kopen

Linkbuilding kopen? Maak dan de juiste keuze en ge in zee met een team van experts. Onze linkbuildingtechniek is zeer uitgebreid en doeltreffend. We werken onder meer via “Artikel backlinks”, een service op maat voor selectie en plaatsing op NIEUW toegevoegde webpagina’s. De artikellinks zijn de meest geloofwaardige links voor Google, omdat ze een natuurlijke en eeuwige manier bieden om uw organische verkeer te verbeteren. Profiteer nu van artikel-backlinks en gloednieuwe sites!

Linkbuilding kopen bij Linkbuilding Vlaanderen

Als u uw SEO-strategie opbouwt, zult u zeker het concept van het kopen van backlinks tegenkomen. Er zijn veel mensen die over dit concept praten. En er is veel verwarring en verkeerde informatie over dit concept. Aan de ene kant hoor je dat het een verschrikkelijk idee is dat je merk zal vernietigen. Aan de andere kant is het een geweldig idee waar je je uitsluitend op moet richten. Je zal versteld staan wat linkbuilding precies doet met uw website autoriteit en merk.

Het uiteindelijke doel van Linkbuilding kopen is immers het opbouwen van uw merk en het genereren van inkomsten. Google wil dat u aan “natuurlijke” linkbuilding doet. Om te voorkomen dat bedrijven links van lage kwaliteit in bulk kopen, controleert Google regelmatig de kwaliteit van de ontvangen links. De waarheid is echter dat iedereen van tijd tot tijd links koopt; het is cruciaal om uw bedrijf naar buiten te brengen.

Hoe kunt u voorkomen dat u aan de slechte kant van Google komt te staan? Hoe kunt u nog steeds uw bedrijfsbereik beheren terwijl u het doet? Nou, dat is een lastige. Maar er zijn manieren om dat aan te pakken, en daar moet je een deskundige hand voor hebben. Ook de beslissing tussen betaalde en natuurlijke links is een groot ding voor uw website groei. Maar laten we eerst uitzoeken hoe deze twee link-building technieken verschillen. Dus het is belangrijk dat u links ontvangt van websites met een hoge autoriteit.

Er is absoluut niets mis met Linkbuilding kopen. Het is niet anders dan mensen betalen om inhoud te schrijven, uw website te ontwerpen of uw SEO-strategie te beheren. Wat een verschil kan maken, is hoe het bureau ervoor kiest om links op te bouwen.

Je moet kiezen voor een bureau die kwaliteitslinks genereert via organische middelen. de websites waar u links op staan moeten een hoge DA, DR en TF waarde hebben en er moet bezoek op komen. Dit zijn enkele punten die belangrijk zijn voor de sterkte van de backlinks.

Elke link die in de inhoud van een website geplaatst wordt geeft PageRank door aan de andere site. Dit zorgt ervoor dat de site waarnaar ze linken ook hoger zal scoren in Google.

 

Wat bieden wij?

Linkbuilding kopen staat voor 100% unieke en relevante inhoud.  U krijgt unieke en relevante artikelen geplaatst op nieuw gemaakte pagina’s van de geselecteerde sites. Als resultaat van het werken met betaalde en bekwame linkbuilding-services, krijgt u natuurlijke links van topkwaliteit om uw backlinkprofiel en conversieratio te verbeteren. U ontvangt links op de homepages van relevante websites en u krijgt van ons backlinks via het Multi Tier linkbuildingsysteem.

Door backlinks en artikelen te kopen, bespaart u tijd en budget voor het maken van links. Omdat elke artikellink werkt als een permanente link en wordt beschermd met een garantie van 12 maanden.

Ontvang Backlinks Die De Aandacht Trekken Naar Uw Site

Het krijgen van artikellinks is de meest natuurlijke, effectieve en eeuwige manier om meer gebruikers naar uw website te trekken. Ontvang een aantal artikellinks tegen een redelijke prijs en zie het verschil!

Link Building Pakketten

Onze link building pakketten bieden een breed scala aan link metrieken, hoeveelheid backlinks en een algemene korting in vergelijking met individuele link aankopen. Wij bouwen onze website zelf waar u links gaan op staan. Deze websites zijn zeer relevant aan uw producten en diensten. We gebruiken hiervoor de Tiered Linkbuilding techniek zodat de links naar uw website nog sterker worden. Daarnaast plaatsen we ook blogs op zeer relevante websites.

Backlinks pakketten

Backlinks verzamelen is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per maand, die maandelijks opgezegd kunnen worden.

Onze maandelijkse pakketten

Handmatige Linkbuilding uitbesteden is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

Linkbuilding pakket

Wat is een linkbuilding pakket

Een Linkbuilding pakket bestaat ​​uit een groep gegarandeerde links maandelijks worden geplaatst in voor een vaste prijs. Bij normale linkbuilding diensten betaal je voor elke individuele link. Linkbuilding pakketten hebben een aantal verschillende links in het pakket. Je betaalt gewoon de vaste prijs van het pakket.

Wij bieden linkbuilding pakketten aan per maand. Wij plaatsen voor onze klanten backlinks op zeer relevante websites die we zelf ontwerpen. Deze sites hebben een hoge DA en DR waarde.

Voorbeeld 1:

Backlinks en bedrijfsinfo op de homepage van relevante websites, zie voorbeeld van een relevante website

Voorbeeld 2:

Backlinks in de vorm van een blog op relevante websites, zie voorbeeld van een blog

Voorbeeld 3:

Tiered linkbuilding: Backlinks op relevante websites gebouw volgens Multi Tier, zie voorbeeld 

 

Linkbuilding kopen

Moet je backlinks kopen?

Naar onze mening loopt u links mis van een groot aantal relevante websites van hoge kwaliteit als u weigert te betalen voor backlinks. Dus ja Linkbuilding kopen is belangrijk!

  • In bepaalde branches is de enige manier om te concurreren het kopen van links.
  • U kunt absoluut garanderen dat internationale bedrijven met meerdere miljoenen dollars in de verzekerings-, casino- en financiële sector allemaal een enorme hoeveelheid links kopen.
  • Dat gezegd hebbende, het moet op een zeer intelligente manier worden gedaan die waarde probeert toe te voegen aan internet

Het standpunt van Google

Laten we eerst de olifant in de kamer aanspreken: Google wil niet dat je backlinks koopt of aan Linkbuilding kopen doet. De zoekmachine houdt niet van enige methode om kunstmatig links te verkrijgen. Google waarschuwt expliciet dat het kopen of verkopen van links die PageRank halen een linkschema is . Als je je 100% aan de richtlijnen van Google wilt houden, moet je geen links kopen. Waarom is dit juist? Vrij eenvoudig als iedereen gaat Linkbuilding kopen en organisch gaat stijgen zal Google geen adwords meer verkopen. net Daarom zal je in veel artikelen zien dat Linkbuilding kopen niet goed is, kwaad kan voor je ranking … dit is gewoon bullshit!!

Veel mensen in SEO doen het dagelijks en Google gaat de mensen niet straffen die links kopen. In plaats daarvan devalueren ze gewoon links waarvan ze denken dat ze deel uitmaken van een linkschema.

5 jaar geleden was het mogelijk om enorm veel gratis links te krijgen, gewoon door de beruchte SkyScraper-techniek te lanceren.

We hebben in 2016-2017 letterlijk meer dan 50 links in een maand gebouwd voor sommige van onze klanten, wat tegenwoordig buitengewoon moeilijk is, tenzij je het park uitschakelt met een viraal stuk inhoud en een geweldig merk.

De reden is heel eenvoudig: veel website-eigenaren begrijpen nu de waarde van links.

Als u ooit een Linkbuilding kopen outreach uitvoert, zult u ontdekken dat veel website-eigenaren alleen een link plaatsen als u ze betaalt.

De waarheid is dat de meeste eigenaren van inhoudswebsites zich realiseren dat ze een aanzienlijke opbrengst kunnen verdienen door links te verkopen, en dat maakt het tegenwoordig buitengewoon moeilijk om links te krijgen zonder contant geld aan te bieden.

Waarom zijn backlinks zo belangrijk?

Of u nu backlinks koopt kiest voor Linkbuilding kopen of dat ze op natuurlijke wijze naar u toekomen, u zult hoe dan ook de vruchten ervan plukken. En het belang van backlinks zal zeker tot uiting komen in de algehele SEO van uw website. Het kopen van backlinks is echter nog steeds een controversiële praktijk, maar de bureaus die ervaring en expertise hebben, weten hoe ze het moeten brengen.

Google wil dat u aan “natuurlijke” linkbuilding doet. Om te voorkomen dat bedrijven links van lage kwaliteit in bulk kopen, controleert het regelmatig de kwaliteit van de ontvangen links. De waarheid is echter dat iedereen van tijd tot tijd links koopt; het is cruciaal om uw bedrijf naar buiten te brengen.

Maar tegelijkertijd moet u voorkomen dat u door Google wordt betrapt. Dus, hoe gaat u de outreach van uw bedrijf beheren? Nou, dat is een lastige, en dat is precies waar experts zoals Outreach Monks in het spel komen. En hoe gemakkelijk zij backlinks krijgen, wordt besproken in het laatste deel van dit bericht. Blijf lezen om hier meer over te weten te komen.

Wat is precies het kopen van backlinks?

Het kopen van backlinks is het proces van het betalen van een website om u te voorzien van een backlink van hun website. We kunnen zeggen dat het een soort geven en nemen proces is. U geeft hen geld, en zij geven u een verwijzingslink. Wanneer u een link koopt, streeft u er natuurlijk naar de rangschikking van uw website in de SERP (Search Engine Ranking Pages) te verhogen. De autoriteit van een website kan indirect helpen de ranking van uw website te verbeteren met backlinks. Dat klinkt leuk! Is het niet?

Is dat de reden waarom mensen backlinks kopen? Absoluut!

Google, een van de grootste zoekmachines, blijft zijn zoekalgoritmen updaten, en backlinks zijn nog steeds de belangrijkste factor die de zoekresultaten beïnvloeden.

Tegelijkertijd wordt het daarom moeilijker om te beslissen of je backlinks koopt of niet, omdat Google klaar is om iedereen die backlinks koopt met verkeerde praktijken te bestraffen. Meer precies, aan degenen die betrokken zijn bij black-hat SEO-praktijken.

Google’s standpunt over backlinks

Er wordt verondersteld dat het kopen van backlinks een nee is voor Google. Maar is dat echt zo? Nee, zo is het niet. Google is niet tegen het kopen van backlinks, maar tegen het gebruik van de verkeerde middelen om dat te doen.

Volgens Google Link Schemes: “Alle links die bedoeld zijn om PageRank of de ranking van een site in de zoekresultaten van Google te manipuleren, kunnen worden beschouwd als onderdeel van een link scheme en een schending van de Webmasterrichtlijnen van Google. Dit omvat elk gedrag waarbij links naar uw site of uitgaande links van uw site worden gemanipuleerd.”

Is dat de reden waarom mensen backlinks kopen? Absoluut!

Google, een van de grootste zoekmachines, blijft zijn zoekalgoritmen updaten, en backlinks zijn nog steeds de belangrijkste factor die de zoekresultaten beïnvloeden.

Tegelijkertijd wordt het daarom moeilijker om te beslissen of je backlinks koopt of niet, omdat Google klaar is om iedereen die backlinks koopt met verkeerde praktijken te bestraffen. Meer precies, aan degenen die betrokken zijn bij black-hat SEO-praktijken.

Het is gebruikelijk om tot op zekere hoogte te betalen voor links. Als u net begint als bedrijf, kan deze praktijk nuttig en noodzakelijk zijn om in de zichtbare radar van andere geloofwaardige websites te komen. Het kan je SEO status een kick-start geven, zelfs als het maar een paar links zijn.

Waarom zou u overwegen Backlinks te kopen?

Veel bedrijven kopen backlinks, en voor een goede reden. De voor de hand liggende reden om backlinks te kopen in plaats van natuurlijke linkbuilding is om tijd te besparen en betere kansen te genereren. Echter, een aantal andere voordelen die u kunt genieten met betaalde backlinks zijn hieronder opgesomd. Zeker, deze drijvende punten hebben het proces zeer aantrekkelijk gemaakt.

Tijdbesparend

Vanaf nul beginnen in de online markt is zowel onzeker als tijdrovend. Als zodanig kopen veel bedrijven backlinks omdat het tijd bespaart.

Aangezien Linkbuilding kopen slechts één onderdeel is van het creëren van een succesvolle aanwezigheid op het internet, kunnen veel bedrijfseigenaren niet wachten tot het vanzelf gaat. Het kopen van backlinks kan u een voorsprong geven op andere ondernemers die gewoon wachten tot de natuurlijke linkbuilding plaatsvindt.

Een linkbuildingstrategie kost ook tijd. Het kan uw tijd en energie afleiden van taken zoals het produceren van uw eigen inhoud, het verfijnen van uw producten of het versterken van uw aanwezigheid op de sociale media. Dus, jah! Je kunt veel tijd besparen met betaalde links.

Ingebouwd publiek

Backlinks kopen op een gevestigde site betekent dat je een ingebouwd publiek hebt. Zo zijn er meer ogen op uw inhoud gericht en klikken meer mensen door om meer te weten te komen.

Dit zorgt er niet alleen voor dat Google u beloont met een hogere ranking. Het helpt uw bedrijf directer. Als uw links op de juiste sites worden gevonden, kunt u een deel van de aanhang van die site mee naar huis nemen.

Pool van opties

Er zijn meer opties voor het kopen van links dan ooit tevoren. U kunt de perfecte optie vinden voor uw budgettaire behoeften, uw bedrijfsgrootte en uw ideale publiek.

Het kopen van backlinks gaat niet over het kopen van een louche, valse blog. Het gaat erom dat u een blogger geld biedt om kwaliteitsinhoud te creëren die uw website aantrekkelijker maakt.

De do’s en don’ts van het kopen van backlinks
Wanneer je backlinks koopt, moet je deze regels in acht nemen. Ze kunnen je helpen valkuilen te vermijden en het meeste uit je gekochte links te halen.

DO:

Koop backlinks op gezaghebbende en relevante sites
Benader makers van inhoud rechtstreeks
Zorg ervoor dat al uw inhoud van hoge kwaliteit en relevant is
Adverteer bij makers wiens publiek het uwe overlapt.

DON’T:

Prioriteit geven aan kwantiteit boven kwaliteit
Commentaar plaatsen met vragen over backlinks
Vertrouw blindelings op de kwaliteit van een bedrijf
Backlinks gebruiken als je enige outreach-programma
Link Building Prijzen: Wat kost het?

Linkbuilding is een dienst waar geen enkele digitale campagne zonder kan. Maar begrijpen wat een goede prijs-kwaliteitverhouding voor linkbuilding is, vergt enige inspanning. Dus wat zou je beschouwen als een eerlijke deal als het gaat om de prijs van link building diensten? Hierop is geen eenduidig antwoord. U moet dus

Hoe onderscheid je een goed bureau van een slecht bureau?

We raden de volgende acties aan…

Als je kiest voor Linkbuilding kopen vraag dan aan een bureau hoe ze backlinks bouwen : ontdek de strategieën die ze gebruiken voordat ze zich committeren.
Kijken naar casestudy’s over linkbuilding : deze laten eerdere sites zien waarmee ze hebben gewerkt en de resultaten die ze hebben gegenereerd. Zoek naar specifieke details, want iedereen kan een anonieme casestudy verzinnen.

Hun website bekijken : als de website veel goede links en veel verkeer heeft, suggereert dit dat ze weten wat ze doen.
Testimonials lezen: Een geschiedenis van tevreden klanten is een goed teken.
Uitzoeken of ze betaalde links gebruiken: U kunt dan een weloverwogen beslissing nemen of dit iets is waar u zich prettig bij voelt.
Probeer services met de volgende rode vlaggen te vermijden…

Verdacht lage prijzen: Linkbuilding kopen is duur; de prijzen van het bureau moeten dit weerspiegelen. Vermijd goedkope backlinks.
Gegarandeerde resultaten: Er zijn geen garanties bij Linkbuilding kopen Als een service een bepaald aantal links van specifieke sites belooft, suggereert dit dat ze een PBN gebruiken.
Snelle links: we merken dat het bouwen van backlinks tussen een paar weken en een maand duurt voordat er resultaten worden gegenereerd.