Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Onze service

Linkbuilding uitbesteden  Het uitbesteden van linkbuilding kan inderdaad verstandig zijn, omdat het tijdrovend kan zijn en het vereist specifieke kennis en vaardigheden. Door het uitbesteden van linkbuilding aan professionals krijgt u toegang tot deze expertise en ervaring die uw organisatie wellicht niet heeft. Bovendien kunnen professionals effectieve linkbuilding-strategieën ontwikkelen en uitvoeren die bijdragen aan de online zichtbaarheid van uw website en uw zoekranglijst verhogen.

Het is mogelijk om hoge autoriteit links te krijgen door middel van linkbuilding, maar het is belangrijk om te benadrukken dat het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige links een continu proces is en niet kan worden gegarandeerd. Het uitbesteden van linkbuilding kan echter wel bijdragen aan het verkrijgen van deze links en het opbouwen van een stabiel en gezond linkbuilding profiel.

Linkbuilding uitbesteden? Kies voor een betrouwbare partner

Bij het uitbesteden van linkbuilding is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner die zich richt op het verkrijgen van relevante links van hoge kwaliteit. Door vooraf duidelijke afspraken te maken en regelmatig te communiceren over de voortgang en resultaten, kunt u ervoor zorgen dat het uitbesteden van linkbuilding een effectieve en waardevolle investering is voor uw organisatie.

Met onze jarenlange ervaring in SEO weten wij als geen ander dat linkbuilding en online autoriteit ontzettend belangrijk is voor je Google rankings. Wij weten ook dat links in alle soorten en maten komen:

 • ABC Linkruilen (startpagina’s, bedrijvengidsen en partnerpagina’s)
 • SEO-blogs (in-content links op websites met hoge SEO-metrics)
 • Premium links (in-content links van branche-specifieke websites mét organisch verkeer)
 • High-end links (nieuwswebsites)
 • Tiered linkbuilding

In het verkrijgen en beheren van deze links zijn wij bij gespecialiseerd, behalve linkruilen doen wij totaal niet. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij het krijgen van een stabiel, gezond en groeiend linkbuilding profiel. Maandelijks rapporteren we over de plaatsingen en de behaalde resultaten.

 • Zeer relevante links in iedere branche
 • Google-proof
 • Garantie op plaatsing omdat we alles zelf beheren
 • Tijdbesparend want wij ontwikkelen de websites zelf
 • En nog veel meer.

Linkbuilding is tijdrovend. Linkbuilding Vlaanderen ontzorgt jouw organisatie en geeft commitment over het te bereiken resultaat.

 

Bespaar tijd en middelen

Het uitbesteden van linkbuilding kan inderdaad een goede keuze zijn om tijd en middelen te besparen en de kwaliteit van uw backlinks te verbeteren. Echter, het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren linkbuilding service provider die een strategie op maat kan bieden die past bij de behoeften van uw bedrijf.

Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat linkbuilding slechts een onderdeel is van een succesvolle SEO-strategie. Andere factoren zoals het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, het creëren van waardevolle content en het beheren van uw online reputatie, zijn ook van cruciaal belang voor het bereiken van een hoge rangschikking in zoekresultaten en het vergroten van uw online aanwezigheid.

Blijvend resultaat

Dat klopt, linkbuilding is een continu proces dat veel inzet en toewijding vereist. Het kan een uitdaging zijn om bij te blijven met de steeds veranderende trends en algoritmes van zoekmachines. Het uitbesteden van linkbuilding aan professionals kan daarom inderdaad zorgen voor blijvende resultaten op lange termijn.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de beste linkbuildingstrategieën en -technieken voortdurend evolueren. Wat in het verleden heeft gewerkt, werkt misschien niet meer in de huidige tijd. Een betrouwbare linkbuilding service provider zoals ons team is op van de nieuwste trends en technieken en een op maat gemaakte strategie ontwikkelen die past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Het uitbesteden van uw backlinkstrategie en acquisitie kan inderdaad resulteren in snellere resultaten omdat professionals zich volledig kunnen richten op het optimaliseren van uw backlinkprofiel en het genereren van hoogwaardige backlinks van relevante websites. Dit kan helpen om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten en uw online zichtbaarheid te vergroten.

linkbuilding uitbesteden?

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Hieronder vindt u nog enkele andere redenen waarom linkbuilding uitbesteden een slimme keuze kan zijn:

 1. Focus op uw kernactiviteiten: Als u linkbuilding uitbesteedt, kunt u uw aandacht en middelen richten op andere belangrijke taken binnen uw bedrijf, zoals productontwikkeling, marketing en klantenservice.
 2. Toegang tot expertise: Linkbuilding vereist specifieke vaardigheden en kennis die niet iedereen in huis heeft. Door samen te werken met een professionele linkbuilding service provider, krijgt u toegang tot de expertise van ervaren specialisten die de nieuwste trends en beste praktijken kennen.
 3. Verbeterde zoekresultaten: Effectieve linkbuilding kan de zoekresultaten van uw website verbeteren en uw online zichtbaarheid vergroten. Een professionele linkbuilding service provider kan u helpen hoogwaardige backlinks te verkrijgen van relevante websites, waardoor uw website hoger in de zoekresultaten komt te staan.
 4. Kostenbesparing: Het uitbesteden van linkbuilding kan kostenbesparend zijn, omdat u niet hoeft te investeren in het inhuren van extra personeel of het trainen van uw bestaande personeel in linkbuilding.

Hoe linkbuilding uitbesteden?

Zorg ervoor dat u betrokken blijft bij het proces en regelmatig communiceert met uw specialist om ervoor te zorgen dat de strategie in lijn blijft met uw doelen en verwachtingen. Maak duidelijke afspraken: Maak duidelijke afspraken over de kosten, de duur van het project en welke resultaten u kunt verwachten. Zorg ervoor dat deze afspraken schriftelijk worden vastgelegd om misverstanden te voorkomen. Monitor de voortgang: Blijf op de hoogte van de voortgang van het project en vraag regelmatig rapportages op om te zien hoe de linkbuildingstrategie presteert. Op basis van deze rapportages kunt u eventueel bijsturen en optimaliseren waar nodig. Tot slot, onthoud dat linkbuilding een continu proces is en dat het tijd kan kosten voordat u resultaten ziet. Wees geduldig en blijf gefocust op uw doelen om uiteindelijk de gewenste resultaten te bereiken.

De linkruil technieken

Het is correct dat linkruil technieken niet langer effectief zijn als het gaat om linkbuilding. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google steeds slimmer worden en in staat zijn om manipulatieve technieken zoals linkruil te herkennen en te bestraffen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het verkrijgen van waardevolle en relevante links naar uw website een kwalitatieve strategie vereist die gericht is op het creëren van waardevolle inhoud en het opbouwen van relaties met andere relevante websites.

Als u een linkbuilding bureau inhuurt, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat het bureau gebruik maakt van kwalitatieve en ethische linkbuilding technieken. Het is ook belangrijk om te communiceren over uw doelen en verwachtingen, en om regelmatig rapporten te ontvangen om de voortgang te volgen en eventueel aanpassingen te maken.

Link Building Pakketten

Wat betreft linkbuilding pakketten, is het belangrijk om te weten dat niet alle links van gelijke waarde zijn. Het is belangrijk om te zorgen voor een natuurlijk en divers linkprofiel dat bestaat uit kwalitatieve links van relevante websites. Een kwalitatieve linkbuilding strategie is daarom altijd maatwerk en kan niet volledig worden geautomatiseerd of verpakt in een standaardpakket.

Backlinks pakketten

Het is belangrijk om op te merken dat het resultaat van linkbuilding inderdaad niet onmiddellijk zichtbaar is en dat het tijd kost om resultaten te zien. Het is goed dat jullie klanten worden aangemoedigd om geduldig te zijn en de campagne minstens zes maanden de tijd te geven om effect te hebben.

Het is ook nuttig dat jullie klanten de flexibiliteit bieden om de pakketten maandelijks  per kwartaal of jaarlijks te betalen. Dit maakt het gemakkelijker voor klanten om het linkbuildingproces aan te passen aan hun behoeften en budget. Kunnen jullie meer details geven over wat elk van jullie pakketten inhoudt en welke metrieken jullie gebruiken om de kwaliteit van de links te beoordelen?

Onze maandelijkse pakketten

Het klopt inderdaad dat linkbuilding, net als SEO, een langetermijnstrategie is en dat het resultaat niet onmiddellijk zichtbaar zal zijn. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te wachten op de resultaten. Het is goed om te horen dat jullie klanten aanraden om het resultaat van linkbuilding pas na zes maanden te evalueren. Het is ook goed dat jullie pakketten per jaar aanbieden die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen worden betaald, zodat klanten flexibiliteit hebben in hun betalingsplan. Het is belangrijk om te overwegen dat handmatige linkbuilding vaak meer tijd en moeite kost, maar dat het wel betere resultaten kan opleveren dan geautomatiseerde linkbuilding. Het is dus belangrijk om te investeren in een goede linkbuilding strategie en een betrouwbare linkbuilding partner te vinden.

Linkbuilding pakket

Wat is een linkbuilding pakket

Een Linkbuilding pakket bestaat ​​uit een groep gegarandeerde links maandelijks worden geplaatst in voor een vaste prijs. Bij normale linkbuilding diensten betaal je voor elke individuele link. Linkbuilding pakketten hebben een aantal verschillende links in het pakket. Je betaalt gewoon de vaste prijs van het pakket.

Wij bieden linkbuilding pakketten aan per maand. Wij plaatsen voor onze klanten backlinks op zeer relevante websites die we zelf ontwerpen. Deze sites hebben een hoge DA en DR waarde.

Voorbeeld 1:

Backlinks en bedrijfsinfo op de homepage van relevante websites, zie voorbeeld van een relevante website

Voorbeeld 2:

Backlinks in de vorm van een blog op relevante websites, zie voorbeeld van een blog

Voorbeeld 3:

Tiered linkbuilding: Backlinks op relevante websites gebouw volgens Multi Tier, zie voorbeeld 

Linkbuilding uitbesteden

 

Het plaatsen van afzonderlijke blogs

Wij hebben veel ervaring in het beheren van websites en het plaatsen van blogs voor klanten. Wij zorgen ervoor dat de blogs die we plaatsen relevant zijn voor onze klanten en hun doelgroep, zodat de backlinks die hierdoor gegenereerd worden ook van waarde zijn voor de zoekresultaten van de klanten. Wij zorgen er ook voor dat de blogs van goede kwaliteit zijn en dat de inhoud relevant en informatief is, zodat bezoekers van de websites ook geïnteresseerd zullen zijn om door te klikken naar de website van de klant.

Onze klanten kunnen de content van de blogs zelf aanleveren of wij kunnen de content zelf schrijven.

Enkele voorbeelden van geplaatste blogs:

Voorbeeld 1 : Tuin blog
Voorbeeld 2 – Voorbeeld 3 en Voorbeeld 4 : Casino blogs
Voorbeeld 5Voorbeeld 6Voorbeeld 7  : Verlichting blogs
Voorbeeld 8  : Yoga blog
Voorbeeld 9Voorbeeld 10 : Vakantie blogs

Prijs voor het plaatsen van 1 blog is € 50, vanaf 10 blogs per maand € 35 per blog. De artikelen komen op websites met een hoge DA en DR waarde.Bestel hier blogs of linkbuilding.

Wij bouwen een natuurlijk resultaat

Het opbouwen van natuurlijke links is inderdaad cruciaal voor een succesvolle linkbuilding campagne. Het is belangrijk om een ​​goede balans te vinden tussen de kwantiteit en kwaliteit van de links die worden gebouwd. Het is niet voldoende om slechts een paar links te hebben, maar het is ook niet wenselijk om te veel links te hebben die van lage kwaliteit zijn.

Linkbuilding uitbesteden aan een ervaren team van experts kan u helpen om een natuurlijke linkprofiel op te bouwen dat gericht is op kwaliteit en relevantie. Een goede linkbuilding strategie moet niet alleen gericht zijn op het verkrijgen van links, maar ook op het opbouwen van relaties met andere websites in uw niche of branche. Dit kan op de lange termijn resulteren in meer organisch verkeer, een hogere positie in de zoekresultaten en uiteindelijk een tastbare ROI.

Contacteer ons

Linkbuilding uitbesteden via Linkbuilding Vlaanderen. Neem contact met ons op en laten we samen een gesprek boeken.

Bel: +32 495/21 45 83 of mail naar: info@seobureau.be

Hoe werkt professionele linkbuilding?

Bij professionele linkbuilding wordt er eerst een strategie opgesteld die past bij uw specifieke behoeften en doelen. Vervolgens wordt er een lijst met potentiële linkpartners samengesteld, waarbij wordt gekeken naar de relevantie en autoriteit van de websites. Daarna wordt er contact gelegd met deze websites om links te verkrijgen, dit kan variëren van het versturen van een e-mail tot het onderhandelen over voorwaarden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat professionele linkbuilding altijd op een ethische en natuurlijke manier gebeurt. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van spammy tactieken zoals het kopen van links of het deelnemen aan linknetwerken, die door zoekmachines worden beschouwd als black-hat SEO-praktijken. In plaats daarvan wordt er gewerkt aan het opbouwen van waardevolle relaties met andere websites en het creëren van kwalitatieve content die interessant is voor deze websites en hun bezoekers.

Het uitbesteden van linkbuilding aan professionals kan dus een slimme zet zijn als u zich wilt richten op andere belangrijke taken en tegelijkertijd wilt profiteren van de expertise en ervaring van een team van specialisten die zich volledig kunnen richten op het verkrijgen van kwalitatieve links voor uw website.

Hoe kiest u de juiste linkbuilding-dienstverlener?

Vraag naar hun strategieën en benaderingen Vraag de linkbuilding-dienstverlener naar hun strategieën en benaderingen voor het verkrijgen van links en of ze in overeenstemming zijn met de richtlijnen van Google. Transparantie en communicatie Het is belangrijk om te kiezen voor een linkbuilding-dienstverlener die transparant is over hun werkzaamheden en communicatief is over de voortgang en resultaten van de linkbuilding-campagne. Prijs en contractvoorwaarden Vergelijk de prijzen en contractvoorwaarden van verschillende linkbuilding-dienstverleners en kies een service die past binnen uw budget en behoeften. Let op eventuele verborgen kosten en zorg ervoor dat de contractvoorwaarden duidelijk zijn.

 

Je wilt focussen op je sterke punten

Het uitbesteden van linkbuilding kan u niet alleen tijd besparen, maar het kan ook leiden tot betere resultaten en een hogere ROI voor uw bedrijf. Door uw linkbuilding-campagnes uit te besteden aan een ervaren en deskundige dienstverlener, kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige links krijgt die uw zoekrangschikking verbeteren en uw online aanwezigheid vergroten. U kunt zich dan richten op uw kernactiviteiten en uw bedrijf verder laten groeien terwijl u erop vertrouwt dat uw linkbuilding in goede handen is.

Zoek naar recensies, casestudy’s of voorbeelden

Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat u besluit met een linkbuilding-dienstverlener samen te werken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare en professionele dienstverlener kiest die hoogwaardige links kan leveren en uw online aanwezigheid kan verbeteren.

Wacht je nog steeds op je blogpost om te ranken in Google?

Dus als je nog steeds wacht op je blogpost om te ranken in Google, moet je niet verwachten dat linkbuilding het enige wondermiddel is dat je nodig hebt. Zorg er in plaats daarvan voor dat je een uitgebreide digitale marketingstrategie hebt die alle aspecten van SEO en andere marketingtactieken omvat. Door te werken met een ervaren linkbuilding-dienstverlener en het onderhouden van andere digitale marketingfronten, kun je de algehele zichtbaarheid van je website verbeteren en meer kwaliteitsverkeer aantrekken. Houd er rekening mee dat SEO een doorlopend proces is en dat er constant aan moet worden gewerkt om succes te behalen.

Waarom u linkbuilding moet uitbesteden

U kunt kosten besparen. Het inhuren van een linkbuilding bureau kan in eerste instantie duur lijken, maar als u bedenkt hoeveel tijd, energie en middelen u bespaart door het uitbesteden van linkbuilding, dan kunt u uiteindelijk geld besparen. U krijgt toegang tot een breed scala aan tools en bronnen. Linkbuilding bureaus hebben vaak toegang tot geavanceerde software en bronnen die u anders niet zou hebben. Dit kan hen in staat stellen om effectievere linkbuilding strategieën te ontwikkelen en te implementeren dan u zou kunnen doen op uw eigen. U krijgt continue ondersteuning. Linkbuilding is geen eenmalige taak; het vereist continu onderhoud en monitoring om effectief te blijven. Door het uitbesteden van linkbuilding aan professionals, kunt u er zeker van zijn dat uw linkbuilding strategie voortdurend wordt aangepast en verbeterd om de beste resultaten te behalen. U krijgt toegang tot een netwerk van relaties. Linkbuilding bureaus hebben vaak al gevestigde relaties met andere websites en uitgevers, wat kan helpen bij het verkrijgen van kwalitatieve links.

Hoe u effectieve linkbuilding kunt uitbesteden

Controleer de communicatie. Een goede linkbuilding provider moet open en transparante communicatie bieden en in staat zijn om uw vragen te beantwoorden en uw zorgen aan te pakken. Begrijp de linkbuildingstrategie van het bedrijf. Vraag het bedrijf naar hun linkbuildingstrategieën en hoe zij van plan zijn om backlinks te genereren voor uw website. Zorg ervoor dat ze witte hoed linkbuilding technieken gebruiken die voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines. Controleer de rapportage. Vraag naar rapportages en analyses die u laten zien hoe uw linkbuilding presteert en welke resultaten u kunt verwachten. Zorg ervoor dat het bedrijf regelmatig rapportages biedt om u op de hoogte te houden van de voortgang en succes van uw linkbuilding campagne. Overweeg de relatie. Overweeg of u een goede werkrelatie kunt opbouwen met het bedrijf en of u comfortabel bent om uw linkbuilding strategieën en doelstellingen met hen te bespreken.